Inside The Try Guys' Custom Designed Studio & Office | Open Door | Architectural Digest | Summary and Q&A

1.6M views
โ€ข
March 10, 2022
by
Architectural Digest
YouTube video player
Inside The Try Guys' Custom Designed Studio & Office | Open Door | Architectural Digest

TL;DR

The Dry Guys give a tour of their new office space, highlighting the design and functionality of each room.

Install to Summarize YouTube Videos and Get Transcripts

Key Insights

  • ๐Ÿ‘พ The Dry Guys quickly outgrew their first office and designed a new space that met their needs.
  • ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ผ The office has a mix of fun and professionalism, with unique design elements that reflect the brand.
  • ๐Ÿ‘พ Each room in the office serves a specific purpose, with shootable spaces for content creation.
  • ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ผ The office design incorporates soundproofing and a warm, inviting atmosphere.
  • ๐Ÿ˜’ The use of colors and textures in the office adds visual interest and complements a diverse range of skin tones.
  • ๐Ÿ‘พ The office includes dedicated spaces for podcast recording, video filming, and merch display.
  • ๐Ÿ’… The Dry Guys paid attention to both functionality and beauty in the design process, seeking input from designers and directors of photography.
  • ๐Ÿ’ฆ The office includes unique touches like a water cooler for water cooler conversation and custom artwork on electrical panels.

Transcript

oh hi hey we're the dry guys this is our office why don't you come on inside and check it out wow wow that's huge there's nobody here we outgrew our first office almost immediately I mean it had that fun startup Vibe it was about a thousand square feet and it was fine when there was four of us and then it was five of us and then by the end it was 1... Read More

Questions & Answers

Q: How did the Dry Guys design their new office space?

The Dry Guys had the opportunity to design their new office space from scratch, ensuring that it met their specific needs and aesthetic preferences. They wanted a space that felt fun and professional, while also impressing anyone who came in.

Q: What is the purpose of the privacy screens in the entrance area?

The privacy screens in the entrance area were installed to block the view of the street and create a more secluded and peaceful atmosphere. The space was originally supposed to be a bank coffee shop, but they repurposed it for their office.

Q: How did the Dry Guys incorporate their branding into the office design?

The Dry Guys wanted their office space to reflect their brand, which includes bright colors. However, they also wanted to tone it down a bit to make it more appealing and professional to a wider audience. They worked with an interior designer to achieve this balance.

Q: How did the Dry Guys create shootable spaces in their office?

The Dry Guys ensured that every room in their office was designed to be shootable. They wanted to have the flexibility to film content in any space, turning their office into a versatile location for their videos.

Summary & Key Takeaways

  • The Dry Guys outgrew their first office and designed their new space from the ground up.

  • They wanted the office to have a mix of fun and professionalism, with shootable spaces for content creation.

  • Each room in the office has unique design elements and serves a specific purpose.

Share This Summary ๐Ÿ“š

Summarize YouTube Videos and Get Video Transcripts with 1-Click

Download browser extensions on:

Explore More Summaries from Architectural Digest ๐Ÿ“š

Summarize YouTube Videos and Get Video Transcripts with 1-Click

Download browser extensions on: